Mamă româncă din Italia bătută cu cruzime de soțul italian. Chipul său era aproape de nerecunoscut

O tânără de naționalitate română, în vârstă de 20 de ani și rezidentă în localitatea Santa Marina, provincia Salerno din Campania, a fost bătută cu cruzime de soțul ei chiar în fața fetiței lor în vârstă de numai doi anișori.

Bărbatul, cu inițialele numelui A.Z., în vârstă de 25 de ani și care este proprietarul unei pescării din localitate, a fost atât de violent cu femeia încât chipul acesteia era aproape de nerecunoscut, relatează publicația locală La Città di Salerno.

Potrivit sursei citate, actul de violență domestică s-a petrecut în jurul orei 13:30 de luni, 31 octombrie 2022, în locuința celor doi soți.

După o ceartă aprinsă între conaționala noastră și soțul ei, bărbatul a început s-o lovească cu cruzime pe tânăra mamă fără să țină cont că fetița lor de doi ani îi privea.

„Lovituri violente în față, la craniu și pe tot corpul. Fața distrusă și umflată de la pumni și palme. Mai multe coaste rupte și o serie de vânătăi”, așa descrie ziarul italian violența la care a fost supusă românca.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Țipetele femeii au fost atât de puternice încât toți vecinii au auzit-o și unii dintre ei au chemat imediat carabinierii la fața locului.

Odată sosiți la locuința celor doi soți, oamenii legii l-au arestat pe bărbatul italian de 25 de ani și au chemat o ambulanță pentru tânăra româncă.

Transportată inițial la spitalul din localitate, medicii de acolo au constatat că tânăra a suferit răni foarte grave în urma loviturilor primite de la soț.

„Imediat după aceea, femeia – asistată de avocata Benedetta Falci – a fost transportată la spitalul din Napoli, într-o secție de chirurgie maxilo-facială. Prea multe lovituri primite în față, făcând-o să pară aproape de nerecunoscut”, mai scrie sursa citată.

Conform celor relatate de alte surse locale, femeia a fost supusă unei delicate operații chirurgicale pentru a-i reconstrui mandibula și pomeții, părți ale feței distruse de loviturile violente ale soțului.

După verificările de rigoare făcute în cazarma carabinierilor, soțul violent a fost supus măsurii de arest la domiciliu în locuința părinților săi, care între timp au avut grijă și de fetița celor doi soți.