O mamă româncă din Italia își caută cu disperare fiica: „Ajutați-mă să o găsesc, vă rog. Sunt disperată!”

Autoritățile italiene sunt în căutarea unei tinere românce în vârstă de 17 ani care a dispărut duminică, 24 noiembrie, de la domiciliul său din Conegliano (Treviso) în jurul orei 8:00 dimineața. Familia nu mai are nicio veste despre Letiția Diana, iar mama fetei presupune că  tânăra ar fi fost dusă de un bărbat român în vârstă de 27 de ani la Piacența.

Dispariția fetei a fost semnalată de mama acesteia, Ioana Botezatu, care a depus o plângere la carabinieri, s-a adresat emisiunii „Chi l’ha visto” (program TV care face anchete despre persoanele dispărute) și a publicat o postare pe Facebook care a fost distribuită în tot nordul Italiei și mai ales în Piacența, oraș situat la circa 50 de kilometri de Milano. Dar despre Letiția Diana, încă nicio veste!

Potrivit Ioanei Botezatu, fiica ei a fost adusă la Piacența de un tânăr de 27 de ani, tot român, pentru că sora băiatului ar locui în orașul respectiv. Mama tinerei dispărute face acuzații grave împotriva bărbatului și scrie: „Un prieten de-al nostru ne-a spus că această persoană face trafic de minori și vrea să o ducă în Germania”.

„Ajutați-mă să-mi găsesc fiica, vă rog. Sunt disperată!”, își încheie postarea mama fetei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul acuzat a răspuns pe Facebook la acuzațiile Ioanei Botezatu spunând că nu are nicio legătură cu Letiția Diana și nici nu o cunoaște: „Habar nu am cine este această fată”.

Letiția Diana are 17 ani, păr roșcat și 1,60 metri înălțime. În momentul dispariției purta o geacă de culoare verde cu glugă și blăniță pe margine, blugi albaștri, încălțăminte sport „Converse” de culoare neagră.

Letiția Diana, dispărută în Italia. Cine are informații este rugat să sune la 112 sau la 113