Mamă româncă din Italia, naștere surpriză într-o ambulanță. Femeia a adus pe lume cel de-al treilea copil

Un eveniment neobișnuit și emoționant a avut loc vineri, 12 ianuarie 2024, pe drumul spre spitalul din orașul italian Imperia, în apropiere de localitatea Apricale, în Liguria.

Protagoniștii acestei povești sunt o femeie de 42 de ani, de naționalitate română, împreună cu cel de-al treilea copil al ei, un bebeluș care s-a grăbit să vină pe lume într-o dimineață rece, dar însorită de ianuarie.

Nașterea, neașteptată și rapidă, a avut loc în ambulanță, în timp ce mama era transportată de paramedici spre spital, relatează Riviera24.

La fața locului au intervenit echipajele de urgență ale serviciului 118 și voluntarii de la Croce Azzurra di Vallecrosia, precum și personalul medical de pe ambulanță, care au asistat femeia în timpul nașterii neobișnuite.

Această experiență unică a avut un final fericit, atât mama cât și bebelușul fiind în stare bună de sănătate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Momentul a fost memorabil atât pentru familia de români, cât și pentru echipajele de salvare care au asistat la naștere.

În ciuda condițiilor neobișnuite și a surprizei, profesionalismul și calmul echipelor de intervenție au asigurat o naștere în siguranță.

Atât mama, cât și noul-născutul sunt acum în grija personalului medical de la spitalul din Imperia, unde se vor recupera și vor primi toate îngrijirile necesare după această aventură neobișnuită.