Mamă româncă plecată la muncă în Italia, bătută de fiul care i-a reproșat că l-a abandonat

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani, rezident la Rimini, a fost judecat pentru abuz în familie după ce și-a maltratat mama sub motiv că l-a abandonat în copilărie, când a decis să plece la muncă, în Italia.

Băiatul a fost încredințat de mamă bunicii sale, iar ulterior a venit și el în Italia. Cu toate acestea, i-a reproșat mereu mamei că l-a abandonat, relatează Rimini Today.

Femeia, care acum are 45 de ani, după ce și-a găsit un loc de muncă și a dobândit o anumită stabilitate financiară, l-a adus la Rimini, alături de ea.

După cum a reieșit în timpul audierii, însă, tânărul nu și-a iertat niciodată mama că l-a lăsat acasă, cu bunica, iar relația dintre cei doi a fost de-a lungul timpului destul de tensionată.

O situație care s-a înrăutățit în 2019, când băiatul ar fi ridicat pentru prima dată mâna împotriva mamei sale, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a făcut atunci și o plângere la Poliție, fiului său fiindu-i interzis să se mai apropie de mama sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Faptele însă au luat o întorsătură neașteptată atunci când tânărul a rămas fără un loc de muncă și s-a dus să locuiască cu mama, în ciuda măsurii restrictive. El a continuat să o maltrateze și să-i ceară deseori bani.

O conviețuire furtunoasă atât de mult încât, în cele din urmă, băiatul a fost arestat pentru maltratare în familie și estorcare.

În fața judecătorului de instrucție Manuel Bianchi, inculpatul a fost apărat de avocatul Piergiorgio Campolongo. El a explicat că banii pe care i-a primit de la mama sa au fost sub formă de împrumut și că îi va înapoia.

Tânărul a fost condamnat pentru abuz în familie la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendarea pedepsei.

Distribuie acest articol