O mamă româncă ucisă pe o stradă din Italia are nevoie de noi pe ultimul său drum

În urma evenimentului tragic de marți, 8 mai, în care Nicoleta Laura Bistriceanu și-a pierdut viața la doar 37 de ani, pe o stradă din apropierea Romei, în localitatea Tor Lupara are loc o acțiune de solidaritate, informează Tiburno TV.

O campanie de strângere de fonduri este în curs de desfășurare pentru a ajuta la repatrierea trupului neînsuflețit al conaționalei noastre în România. Persoanele din zonă și care doresc să contribuie la această acțiune, pot merge la sediul CAF situat lângă magazinul de înghețată Kalacta din Tor Lupara. „Se strâng bănuți pentru Laura, cu puțin se face mult… Multumim!”, scrie sursa citată.

Nicoleta era din Pașcani, județul Iași și locuia la Fonte Nuova, în via Manzoni, aproape de locul accidentului.

A fost lovită în timp ce traversa strada de o mașină Fiat 500 condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma impactului conaționala noastră a fost aruncată în aer și apoi lovită puternic de o camionetă care circula din direcția opusă.

Nicoleta Laura Bistriceanu s-a stins la puțin timp după accident, la spitalul Sant Andrea din Roma. Lasă în urma sa un copil de 8 ani fără mamă, un soț și o întreagă familie îndurerată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa foto: profilul Facebook