Mama româncei dispărute în Italia în urmă cu un an: „Ajutați-mă să o găsesc, sunt disperată!

S-a împlinit un an de când nu se mai știe nimic de Andreea Alice Rabciuc (27 de ani), tânăra româncă campioană la tir sportiv dispărută în Italia.

Mama fetei a făcut un nou apel în cadrul emisiunii „Chi l’ha Visto” difuzată miercuri, 15 martie, pe Rai3: „Voi face totul pentru a scoate adevărul la iveală. Vă rog, ajutați o mamă disperată!”

Andreea Alice Rabciuc (27 de ani), dispărută la Jesi din 12 martie 2022

„Nu mi-am văzut fiica de un an, nu știu unde este și cred că niciunul dintre indivizii care au fost cu ea spune adevărul”, a spus Georgeta Cruceanu, mama Andreei Rabciuc, care a dispărut din Jesi în noaptea dintre 11 și 12 martie 2022, după ce a asistat la o petrecere cu prietenii și iubitul ei.

În cadrul emisiunii, Georgeta a citit o scrisoare în care s-a adresat direct celor doi prieteni, Aurora și Francesco, ultimii care au văzut-o pe Andreea înainte ca aceasta să dispară fără urmă.

„Fac un apel la Aurora și Francesco: vorbiți, spuneți adevărul! Dacă altcineva știe ce s-a întâmplat, să mă ajute să-mi iau fiica înapoi. Mă adresez și lui Simone Gresti care are măcar responsabilități morale, i-a confiscat telefonul, a fost de negăsit pentru două zile și apoi? Voi face totul pentru a scoate adevărul la iveală. Vă rog să ajutați o mamă disperată!”, a conchis femeia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Andreea Alice Rabciuc a fost văzută pentru ultima dată în rulota staționară din curtea fermei de pe șoseaua Montecarottese, alături de proprietarul Francesco, prietena ei Aurora și iubitul Simone Gresti, în vârstă de 44 de ani.

Andreea s-a certat toată noaptea cu iubitul ei Simone. Andreea a plecat în cele din urmă pe jos, pe șoseaua Montecarottese, spre Moie, singură, fără bani și fără telefon. Din acea dimineață de sâmbătă, 12 martie 2022, nu se mai știe nimic despre ea, pare să fi dispărut în neant.

Între timp, rulota a fost confiscată, inclusiv două jachete ale lui Simone, mașina sa și cea a mamei sale.

Cu o seară înainte, Andreea îi spusese fostului ei iubit că vrea să scape de toată lumea, că vrea să-și schimbe viața. Cei doi stabiliseră o întâlnire, la care nu a ajuns pentru că voia să petreacă o ultimă seară cu Simone.

La 4:20 dimineaţa, Andreea şi-a sunat tatăl, care lucrează în Spania, dar bărbatul dormea şi nu i-a răspuns. Cu două săptămâni înainte, însă, îi spusese că are probleme.

În momentul de față singurul suspect în acest caz rămâne Simone Gresti.

Simone Gresti. Sursa foto: Centro Pagina

Oricine a văzut-o în ultimul an pe Andreea este rugat să anunțe autoritățile la numărul de urgență 112.

Andreea Alice Rabciuc are 1,68 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten. Tânără are mai multe tatuaje pe corp și pe degetele de la mâina stângă. Când a dispărut, aceasta ar fi fost îmbrăcată cu o geacă albă, o bluză gri cu un desen Tom & Jerry și blugi cu același imprimeu.

Distribuie acest articol