Mama tinerei moldovence dispărută în Italia: „Întoarce-te acasă! Sună-mă, vin să te iau oriunde te-ai afla”

Se adâncește misterul privind dispariția Ilonei Bogus, adolescentă în vârstă de 16 ani, originară din Moldova, care locuiește la Alfonsine, în provincia Ravenna. Fata a plecat de acasă cu 6 zile în urmă după o ceartă cu mama sa, care acum e disperată și îi transmite următorul mesaj: „Sună-mă și spune-mi unde ești, vin să te iau oriunde te-ai afla. Întoarce-te acasă, Ilona!”

În seara de joi, 21 iulie, mama și fiica au avut o ceartă din cauza mesajelor de pe telefonul fetei. Mama i-a cerut în repetate rânduri să-i arate (și apoi să-l smulgă din mână) telefonul mobil cu care trimitea mesaje, iar tânăra, supărată, a plecat de acasă și de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

„Din păcate nu am nicio veste de la ea”, a mărturisit mama pentru Il Resto del Carlino. „Am avut mai multe semnalări, dar niciuna nu s-a dovedit a fi reală. Unele persoane au spus că au văzut-o în Rimini sau San Giovanni di Ostellato din provincia Ferrara. Sunt și cei care susțin că ar fi văzut-o într-un supermarket din Russi și chiar cineva a zis că ar fi observat-o când mânca un știulete de porumb în Bagnacavallo”.

Despre ce s-a întâmplat în seara dispariției, mama Ludmila a povestit: „Era cu toții la masă când am observat că stă tot timpul cu telefonul în mână și trimitea mesaje. M-a frapat pentru că de obicei nu proceda astfel și ce m-a supărat mai tare e că le-a șters repede. Am întrebat-o pur și simplu de la cine sunt și mi-a răspuns că de la un prieten. Am rugat-o de mai multe ori să-mi arate telefonul, dar ea a refuzat. Am înțeles totuși că mesajele erau de pe un grup al cărui nume nu mi-l amintesc bine, de băieți moldoveni cu domiciliul în Italia.”

După ce s-au certat, fata a coborât în curtea casei și apoi a dispărut. De atunci, mama este într-o continuă stare de îngrijorare, a depus o plângere la Poliție privind dispariția fiicei sale și face apeluri către toți cei care ar putea să o ajute. Ea crede că Ilona ar putea fi plecată la prieteni noi, cunoscuți recent de care mama sa nu are habar sau chiar cu un iubit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fetei sale îi transmite următorul mesaj: 

„Ilona, ​​știi foarte bine că relația dintre noi a fost întotdeauna sinceră și senină. Nu au fost niciodată probleme între noi. Spune-mi unde ești pentru că nu mai pot să lucrez, să dorm sau să fac orice altceva. Și apoi, acasă este frățiorul tău, care te așteaptă cu nerăbdare. Ajunge să-mi dai un telefon, tu sau cine e cu tine. O să vin să te iau oriunde te-ai afla. Întoarce-te acasă Ilona!”

Ilona Bogus, dispărută în Italia din seara zilei de joi, 21 iulie 2022. Cine are informații este rugat să sune la 112