Mama unui român plecat la muncă în străinătate spune că fiul ei a încercat să o ucidă când s-a întors în țară

Un caz frapant a avut loc în Satu Mare, unde un bărbat care muncește în străinătate și s-a întors în țară pe perioada concediului este acuzat de propria mamă că a încercat să o ucidă.

Conform publicației locale PresaSM, incidentul s-a petrecut la data de 26 august 2023 și a culminat cu intervenția forțelor de ordine, care au fost și ele ținta agresivității individului.

Magistrații Judecătoriei Satu Mare au decis să-i interzică bărbatului să se mai apropie de mama și fratele său minor, în urma acuzațiilor grave.

Potrivit sursei citate, conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool. Bărbatul a înjurat-o și a dat-o afară din casă pe mama sa, care a fost nevoită să își ia fiul cel mic și să se refugieze la un hotel.

Femeia le-a spus polițiștilor că, de fiecare dată când fiul său revine din străinătate, unde lucrează, devine o sursă de teroare pentru ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De altfel, nu este prima oară când femeia a apelat la ajutorul poliției. În trecut, ea a formulat și alte plângeri împotriva fiului ei, după ce acesta ar fi încercat să îi smulgă cerceii din urechi şi a scos-o afară din casă.

Într-un detaliu îngrijorător, femeia a mai adăugat că fiul său ar fi sabotat frâna de la bicicleta ei, cu intenția clară de a o pune în pericol.

Conform celor declarate de victimă, scopul atentatului la viața sa ar fi acela de a rămâne cu casa mamei sale.

Bărbatul, care revine în țară de aproximativ 3-4 ori pe an și petrece acasă 2-3 săptămâni, a fost audiat de procurori și judecători.

El a admis că a fost în stare de ebrietate și a avut probleme cu poliția, dar a negat acuzațiile de agresiune la adresa mamei sale. Cu toate acestea, autoritățile nu l-au considerat credibil.