Mama unui tânăr român mort în Italia: „Caut martori la accidentul fiului meu. Dacă cineva a fost de față, îl rog să mă contacteze”

Mama unui tânăr român în vârstă de numai 18 ani, care și-a pierdut viața în urma unui tragic accident, petrecut pe 18 octombrie, în zona Borghesiana, din Roma, caută martori care ar putea ajuta prin mărturiile lor la elucidarea dinamicii accidentului.

Florin își conducea motocicleta când, din cauze încă necunoscute, a fost implicat într-un accident rutier și a suferit răni grave. S-a întâmplat în via Tor Forame, la numărul 80, la scurt timp după orele 17:00.

Imediat după impact, tânărul român a fost transportat în cod roșu la Policlinica Tor Vergata, însă rănile sale erau foarte grave iar decesul s-a produs, din păcate, câteva ore mai târziu.

La locul tragediei au intervenit agenții Poliţiei Locale, informează Il Quotidiano del Lazio. Lor le va reveni misiunea de a clarifica dinamica accidentului, precum și reconstituirea acestuia. Nu se știe ce s-a întâmplat și ce a cauzat accidentul în urma căruia tânărul nostru conațional și-a pierdut viața.

În timp ce Poliția Locală își continuă ancheta, Melania Elena Chirilă, mama lui Florin, îndurerată, a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare, pentru a depista orice martor, cineva care a asistat la acel impact violent.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În sprijinul mamei lui Florin a intervenit și mama Elenei Aubry, o fată pasionată de motociclete care a murit cu ani în urmă, într-un alt tragic accident rutier. Mama acesteia, Graziella Viviano, organizează diverse evenimente în memoria fiicei sale, iar de pe profilul său de Facebook le-a adresat o rugăminte celor ce au văzut poate ceva în legătură cu accidentul teribil care a curmat viața tânărului Florin.

În apelul său făcut pe rețelele de socializare, mama victimei le cere eventualilor martori să se prezinte la poliție și să depună mărturie în fața forțelor de ordine.

„Vă rog, chiar și un mic detaliu ar fi util – scrie Melania – contactați-mă în privat. Voi fi recunoscătoare, sunt o mamă disperată care nu va avea pace.” O rugăminte disperată în căutarea celor care au asistat poate la tragedia fiului său, pentru a lămuri cauzele accidentului și a face dreptate bietului băiat decedat.

- Continuarea după publicitate -

Accidentul care a dus la moartea tragică și prematură a lui Florin, tânărul care și-a pierdut viața pe șosea imediat ce a ajuns la vârsta majoratului, a zguduit comunitatea locală, adunată în jurul familiei îndurerate. La locul accidentului sunt buchete de flori, fotografii ale victimei, multe lumânări aprinse și mesaje scrise.

Una dintre fotografii amintește de el cu afecțiune, pe imaginea sa fiind scris mesajul: „Dacă vrei să zbori, renunță la tot ce te îngreunează!” Un alt mesaj impresionează: „Nu vreau să spun că nu s-a schimbat nimic și că totul va trece mai devreme sau mai târziu. Aș face totul pentru a te putea vedea din nou!”

@rotalianul