Mantova – bărbat român, tată a doi copii, accidentat mortal și lăsat să moară în mijlocul străzii

Un bărbat român a fost accidentat mortal în noaptea de sâmbătă spre duminică, 2 iulie 2017, în via Ghisiolo din Mantova, unde acesta circula la bordul unui scooter.

Constantin Popică, în vârstă de 48 de ani, tată a doi copii și rezident în localitatea San Giorgio din provincia Mantova unde locuia cu familia, a fost lăsat să moară în mijlocul străzii, în agonia durerilor provocate de rănile din urma accidentului.

Constantin Popică

Trupul său fără viață a fost găsit mai târziu de alți doi șoferi care se aflau în trecere. Unul dintre acești șoferi, care se afla la volanul unui Opel Astra, se pare că a lovit scooterul bărbatului român în drumul său dar a confirmat de mai multe ori că scooterul se afla deja în mijlocul străzii și nu a provocat el accidentul.

Celălalt șofer, care se afla în spatele automobilului Opel Astra, a declarat că a văzut sărind în sus bucăți din scooterul conaționalului nostru. Corpul fără viață al lui Constantin Popică se afla la câțiva metri distanță, mai în față.

Chemați la fața locului de cei doi șoferi care au găsit corpul bărbatului român, medicii de pe ambulanță nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul conaționalului nostru, acesta având o traumă toracică foarte gravă care se pare că i-ar fi provocat decesul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit anchetatorilor, o astfel de rană ar fi fost provocată de un tamponament frontal cu scooterul bărbatului român, prin urmare, ideea că ar fi fost lovit de automobilul Opel Astra care avea aceeași direcție de mers ca și Constantin, este deocamdată exclusă.

Trupul neînsuflețit al conaționalului nostru a fost transportat la morga spitalului din Mantova, în așteptarea unei decizii din partea procurorului care se ocupă de caz.

Distribuie acest articol