Mantova – bărbat român de 42 de ani găsit mort în pădure. Era dispărut de acasă din mai 2016.

Corpul fără viață al unui bărbat, în stare avansată de descompunere, a fost găsit miercuri dimineața, 8 februarie, 2017, într-o pădure din San Matteo, o fracțiune a localității Viadana din provincia Mantova. Din relatările anchetatorilor, bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac, ceea ce ar indica foarte clar că este vorba de o sinucidere, mai ales având în vedere faptul că nu au fost găsite semne de violență pe corpul său.

Deși, inițial, anchetatorii nu au reușit să stabilească identitatea bărbatului, astăzi, 10 februarie, 2017, ziarul online La Provincia anunță că aceștia au foarte puține dubii acum, în privința identității sale, fiind vorba de un bărbat român de 42 de ani dispărut din luna mai, 2016, din fracțiunea San Matteo, unde locuia cu soția cu cei doi copii. O familie foarte bine integrată, scrie sursa citată.

Bărbatul lucra pentru o firmă de construcții din localitatea Cizzolo și nu avea permis de conducere, se deplasa doar cu bicicleta, iar în ziua dispariției plecase de acasă cu bicicleta și nu s-a mai auzit nimic de el. Nimeni nu bănuia la acea dată că bărbatul s-ar fi sinucis, acesta făcând gestul disperat într-o zonă din pădure foarte distantă de stradă, unde a fost găsit de proprietarul terenului.

Vă reamintim că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

Vă invităm să citiți, pe această temă, și articolul intitulat ”Depresia ucide! Nu permite depresiei să îți decidă destinul!”, referitor la ”Sindromul Italia” și cum se manifestă depresia în rândul femeilor care pleacă în străinătate, lăsându-și în țară proprii fii pe care mai apoi nu-i mai văd cu anii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI