Mamă moldoveancă moartă în Italia după 12 zile de comă. Strigătul de deznădejde al fratelui: „Ajutați-ne să o aducem acasă!”

Nu poți rămâne nepăsător la strigătul de durere, deznădejde, lacrimi și suferință al fratelui moldovencei Mariana Daicov care, la numai 36 de ani, a murit în Italia după ce a fost victima accidentului din ziua de 13 februarie, de pe autostrada de lângă Torino. Mariana a stat în comă 12 zile înainte ca inima ei să cedeze.

Accidentul s-a petrecut pe autostrada Torino-Bardonecchia, pe o porțiune de șosea înghețată. 25 de mașini au fost implicate, două persoane și-au pierdut viața chiar la locul tragediei și 33 de oameni au fost răniți.

Accidentul din 13 februarie, de pe autostrada Torino-Bardonecchia

Mariana a fost dusă la spital, unde a fost operată, dar după două zile a intrat în comă și nu s-a mai trezit. 12 zile a zăcut în comă, până inima i s-a oprit pentru totdeauna. Două fetițe, care sunt acum în Republica Moldova, își vor vedea mama pentru ultima dată, în sicriu.

Fratele mamei moldovence a creat o strângere de fonduri pentru repatrierea sufletului neînsuflețit al Marianei Daicov. Redăm mai jos apelul său:

„Stimați prieteni, oameni cu inima mare, venim cu rugămintea de a ne ajuta să aducem corpul neînsuflețit al surorii mele în țară. Mariana Doicov, din raionul Anenii Noi, a decedat astăzi pe patul de spital, la vârsta de doar 36 ani, lăsând în urma sa o familie distrusă și două fetițe care nu își vor reveni niciodată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mariana muncea în Italia pentru a-și ajuta mama pensionară și fetițele mici care au rămas în grija ei. La data de 13 februarie, în urma unui tragic accident, sora mea a fost internată în stare gravă, fiind operată.

La data de 15 februarie, Mariana a intrat în comă și nu și-a mai revenit, astăzi am fost anunțați că inima Marianei a cedat… ne-am rugat la Domnul să își revină, să se întoarcă acasă, la fetițe, fapt ce și-l dorea nespus de mult, însă Dumnezeu îi ia pe cei mai buni de lângă noi. Mariana urma să se întoarcă acasă la sărbătorile sfinte de Paști definitiv, pentru a fi alături de fetițele ei și mama bolnavă.

Ajutați-ne, vă rugăm să o aducem pe Mariana acasă, lângă copii și mamă, în țara în care s-a născut și ar fi vrut să se întoarcă înapoi într-o zi, dar nu așa! Vă mulțumim tuturor care ne sunteți alături, Dumnezeu să vă păzească și să vă răsplătească înzecit!”

Cine are posibilitatea și vrea să doneze o poate face aici.