Marina, moartă în Italia la numai 38 de ani după o luptă cu o boală nemiloasă

Marina Starodub, o femeie în vârstă de 38 de ani și originară din Republica Moldova, a pierdut lupta cu o boală incurabilă decedând marți, 18 iulie 2023.

Potrivit ziarului italian Il Resto del Carlino, Marina locuia în Reggio Emilia, regiunea Emilia-Romagna, și se lupta cu această boală de aproximativ un an de zile.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost depus pentru un ultim adio în camera mortuară, unde rudele, prietenii și colegii au avut posibilitatea să îi aducă un ultim omagiu. Ulterior, corpul a fost repatriat în Moldova, pentru înmormântare.

2023-07-21 14.52.05
Marina Starodub, răpusă în Italia la numai 38 de ani de o cruntă boală. Sursă foto: ilrestodelcarlino.it.

Marina era stabilită de mai mulți ani în Reggio, unde a locuit alături de soțul ei. Moartea precoce a femeii moldovence a adus o durere adâncă în sufletul soțului și celor care au cunoscut-o.

Până miercuri după-amiază, în camera mortuară de la casa funerară Croce Verde din oraș, prietenii, rudele și colegii Marinei au putut să își ia un ultim rămas bun.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Apoi, în conformitate cu dorința tinerei femei, trupul ei a fost trimis înapoi în Moldova, unde vor avea loc înmormântarea și ceremoniile funerare, în următoarele zile.

Distribuie acest articol