Marinela, moartă în Italia la 32 de ani după o grea suferință. Acasă o așteaptă mama și fiica sa

O tânără în vârstă de 32 de ani, Marinela Cristina Crudu, a murit duminică, 1 august, în Italia după o lungă și grea suferință. De patru ani descoperise că avea cancer și de atunci a dus o luptă continuă de supraviețuire. În cele din urmă boala a învins și Marinela a plecat dintre noi lăsând în urmă o mamă îndurerată și o fiică de 14 ani.

Era originară din comuna Turcoaia, județul Tulcea și în Italia a venit cu mulți ani în urmă, stabilindu-se în provincia Torino. Tânără, frumoasă, plină de viață, până când a descoperit la numai 28 de ani că era de fapt foarte bolnavă.

Un cancer la vezica urinară a început din acel moment să-i fie coșmar și obstacol în calea vieții. Un obstacol pe care Marinela a luptat ani la rând să-l depășească, dar boala grea în cele din urmă a învins-o.

„Nu prea ne dădea detalii despre cum se simțea, ca să nu ne întristeze”, ne-a povestit mama ei la telefon. „O vedeam eu, înțelegeam de cum îmi vorbea că nu se simțea bine, dar ea niciodată nu mi s-a plâns. Nu voia să mă întristeze nici pe mine, nici pe fată.”

În ultimul timp o soră a tinerei femei a venit din România ca să-i fie de ajutor. Duminică seara a început să se simtă rău, sora sa a însoțit-o la spital, dar după numai două ore Marinela a decedat. Toate acestea ni le-a povestit mama sa, cu lacrimi în glas și cu o voce împietrită de durere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acum, când suferința și viața Marinelei au luat sfârșit, pentru repatrierea trupului neînsuflețit a fost organizată o strângere de fonduri. Oricine are posibilitatea și dorește să contribuie la ultimul drum al Marinelei spre casă, o poate face cu o donație în contul BCR cu numărul:

  • RO85RNCB0257080985640002;
  • COD SWIFT: RNCB RO BU;
  • Titular cont: Crudu Ioana.

„Dumnezeu să o ierte! Păcat de tinerețea ei.”, a scris cineva pe pagina de Facebook a mamei.

@rotalianul