Marius, mort în Italia la 26 de ani: „Puiul mamei, ce mă fac eu fără tine?”

Durere de nedescris pentru Mihaela, o mamă româncă stabilită în Italia care trăiește în aceste zile drama vieții sale, după ce fiul ei, în vârstă de 26 de ani, a decedat în urma unui tragic accident. „Să știți că era un băiat de milioane, mereu pus pe glume și râsete”, ne-a transmis cineva într-un mesaj.

Marius Gabriel locuia în Cerea, provincia Verona din regiunea Veneto. El și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă petrecut sâmbătă, 25 mai, pe via Martiri della Libertà din Casaleone, la numai câțiva kilometri de casă.

Marius se deplasa cu motocicleta sa Honda roșie, în direcția Casaleone. În încercarea de a depăși o mașină care încetinea pentru a vira spre o stație de benzină, tânărul a lovit partea din spate a unui autoturism Toyota Yaris.

Impactul a fost devastator: Toyota a fost proiectată într-un stâlp de beton al stației de benzină, iar tânărul nostru conațional a fost aruncat pe carosabil.

1200-202405269357 (1)

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Primele persoane care au intervenit au fost trecătorii, care au încercat să acorde primul ajutor. În scurt timp, echipajele medicale de la Verona, inclusiv un elicopter și două ambulanțe, au sosit la locul accidentului.

În ciuda eforturilor susținute ale medicilor de a-l resuscita pe tânăr, acesta a fost declarat decedat pe loc. Șoferița mașinii Toyota, care a suferit răni ușoare, a fost transportată la spitalul din Legnago pentru îngrijiri medicale.

Durerea pierderii tânărului este imensă pentru familie și prieteni. Mama sa, sosită în lacrimi la locul accidentului, și-a manifestat disperarea și pe rețelele de socializare:

„Puiul mamei, ce mă fac eu fără tine?!”, a scris ea alături de o fotografie cu Marius.

Captură de ecran 2024-05-26 212908

Un alt mesaj emoționant vine de la un o apropiată a familiei:

„Gabriel, ne-ai rupt inima, știi? Cum să pleci? De ce, dacă atât de mult ți-a plăcut viața. Îmi pare atât de rău că s-a terminat așa. O să ne lipsești enorm, o să ne lipsească râsul tău haotic de ne auzea toată strada, urletele tale și o să ne lipsești și tu, tare, foarte tare.

Mă bucur din inimă că te-am cunoscut și că am putut avea așa un prieten zăpăcit, doar că acum doare tare plecarea ta. Ai fost și o să rămâi mereu în inima noastră. Dumnezeu să te odihnească, Finule. Oriunde ai fi, mă rog să îți fie bine.”

Un alt mesaj, publicat de un prieten, face apel la strângerea de donații în favoarea mamei îndurerate:

Prietenul nostru, MARIUS GABRIEL, și-a început ultima călătorie, lăsându-ne o moștenire de zâmbete, amintiri și iubire. Pentru cei care doresc, se poate aduce un omagiu memoriei sale printr-o donație.
MIRON MIHAELA (MAMA)
IBAN : IT29 C 05034 59400 000000000763.