Marius a murit în Italia, singur pe lume și printre străini. De înmormântare se va ocupa primăria

Un bărbat român și-a pierdut viața în jurul orei 18:00. vineri, 16 august 2019, pe Strada Provincială 86, între localitățile Ordona și Orta Nova, după ce s-a lovit cu mașina de un copac.

Conaționalul nostru se afla în trecere prin Italia și conducea un autoturism Volkswagen Passat când a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Impactul i-a fost fatal, bărbatul și-a pierdut viața pe loc, iar personalul medical de pe ambulanța chemată de localnici nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Autoturismul bărbatului român

Printre personalul medical de pe ambulanța care a intervenit la locul accidentului se afla și o asistentă medicală de origine română.

„Eram la serviciu pe 16 august. Din păcate nu am putut face nimic pentru a-l salva. A murit în urma impactului, în mod sigur n-a avut timp sa realizeze. Scena era una dramatică”, a relatat conaționala noastră.

Potrivit datelor pe care ni le-a transmis Poliția Municipală din Ordona astăzi, victima se numește Marius Ștefan Popa, este născut în municipiul Constanța la data de 2 mai 1971 (48 de ani) și nu mai avea nicio rudă sau persoană apropiată. Datorită faptului că bărbatul român era singur pe lume, primăria din Ordona, provincia Foggia, a decis să suporte cheltuielile de înmormântare și să-l îngroape în localitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI