Mașina unui brutar român din Italia a luat foc în timpul nopții. Alte două mașini au fost avariate

Autoturismul unui cetățean român din Genzano, o localitate din apropierea Romei, a fost incendiat în noaptea de 1 spre 2 septembrie, în timp ce bărbatul, brutar de meserie, se afla la locul de muncă. Carabinierii italieni cercetează cazul.

Incendiul s-a produs în plin centru, lângă parcul Cesarini. La ora 2.15, mașina marca Ford Focus a bărbatului român a fost cuprinsă de flăcări și complet distrusă. S-ar părea că focul a izbucnit de la compartimentul motor și s-au extins apoi și în interiorul automobilului. Alte două mașini din apropiere, un Peugeot 206 și un Fiat Panda, au fost avariate de incendiu.

„Am fost treziți de zgomotul sirenelor în miez de noapte și am ieșit în stradă să vedem ce se întâmplă – a spus un locuitor din zonă – am văzut apoi că o mașină era în flăcări și alte două avariate. Mașina care a ars este deținută de un vecin de-al nostru de naționalitate română care locuiește aici cu familia și este brutar.”

Investigațiile sunt în curs desfășurare pentru a se stabili dacă este vorba despre o acțiune rău intenționată sau un scurtcircuit, scrie ilmamilio.it.

@rotalianul