Massa-Carrara – femeie română de 52 de ani găsită moartă lângă bicicleta sa. Anchetatorii suspectează că a fost lovită de un „pirat al străzii”

Adriana Hirișcău, 52 de ani – sursa foto: Il Tirreno

Adriana Hirișcău, femeie de cetățenie română în vârstă de 52 de ani, a fost găsită moartă lângă bicicleta sa în seara zilei de vineri, 5 mai 2017, în via Roma, din localitatea Montignoso, provincia Massa-Carrara (Toscana).

Potrivit ziarului online Il Tirreno, conaționala noastră circula cu bicicleta pe strada menționată mai sus când, din cauze necunoscute încă, a căzut și s-a lovit puternic la cap, lovitura provocându-i decesul.

Un trecător care a găsit-o a chemat imediat ambulanța iar medicul a reușit să o resusciteze dar în drum spre spital inima Adrianei a încetat din nou să mai bată iar medicii de la secția Urgențe nu au reușit să mai facă nimic pentru conaționala noastră.

Autoritățile italiene care investighează cazul, inspectând locul și dinamica accidentului și ascultând mărturiile familiei și ale celor care o cunoșteau pe Adriana, suspectează acum că femeia ar fi fost lovită de o mașină al cărui șofer ar fi fugit de la fața locului. Toți cei care o cunoșteau pe Adriana au declarat că era o femeie foarte responsabilă și atentă când circula pe stradă, mergea mereu încet și este greu de crezut că a căzut singură.

Din acest motiv, procurorul Alberto Dello Iacono a dispus să fie executată autopsia asupra femeii, în timp ce carabinierii încearcă să găsească martori care ar fi văzut vreo mașină sau orice detaliu, în acea zonă, între orele 22 și 23 de vineri, 5 mai, când a avut loc tragedia. Oricine se afla în via Roma din localitatea Montignoso în acea seară și poate da vreo informație utilă anchetatorilor, poate suna la numărul 112 sau se poate prezenta la unitatea de carabinieri din localitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Adriana Hirișcău lucra ca ospătăriță la un Bead & Breakfast de lux din Montignoso și ziua de vineri era ziua sa liberă, motiv pentru care a decis să viziteze o prietenă pe care nu o mai vedea de mult timp. La întoarcerea din această vizită, când Adriana se îndrepta spre casă, a avut loc tragicul accident.

Moartea sa lasă în urmă un soț și doi copii, îndurerați cu toții din cauza acestei tragedii la care nu se așteptau nicicum. Familia Adrianei vrea să afle acum adevărul despre moartea sa și așteaptă rezultatele anchetei și autopsiei.

Sursa: Il Tirreno

Distribuie acest articol