Medic din Italia ucis de pacient în timpul consultației. Poliția este pe urmele criminalului

UPDATE: Între timp, ucigașul a fost capturat. Se numește Adriano Vetro, în vârstă de 47 de ani, cu dosar curat, din Favara. Bărbatul fusese diagnosticat cu insuficiență cardiacă.

Știrea inițială:

Un medic cardiolog italian a fost omorât de pacientul său pe holul cabinetului medical, la Favara, în Sicilia. S-a întâmplat marți după-amiază, 29 noiembrie, iar criminalul, care a fugit de la locul faptei, este căutat de polițiști.

Cei doi s-ar fi certat în cabinetul medicului specialist Gaetano Alaimo, de pe via Bassanesi, din Favara, în provincia Agrigento, informează Corriere della Sera. Când discuția a atins punctul culminant, au ieșit pe hol, iar pacientul a scos un pistol și l-a împușcat pe cardiolog în fața celorlalți pacienți și a secretarelor.

Potrivit informațiilor anunțate de poliție, autorul crimei ar fi un bărbat de vârstă medie. El a fugit de la locul faptei și este căutat de carabinierii din Favara și de polițiștii care au blocat toate ieșirile din localitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Motivele din spatele disputei sunt încă necunoscute. La fața locului se afla și procurorul interimar din Agrigento, Salvatore Vella.

Distribuie acest articol