Menajeră din Italia, căzută de la balconul vilei unde lucra, după ce casa a fost prădată de hoți

Într-un incident dramatic petrecut în Torre del Greco, lângă Napoli, o menajeră a căzut de la balconul unei vile luxoase, în încercarea de a identifica niște hoți care invadaseră locuința.

Evenimentul a avut loc pe via Nuova Trecase, la reședința unei cunoscute femei de afaceri, menționează metropolisweb.it.

Menajera, în vârstă de 51 de ani, cu inițialele T.M., a suferit multiple fracturi și un posibil traumatism cranian, după ce a căzut de la câțiva metri înălțime, aterizând inițial pe acoperișul unei terase, apoi pe pământ.

Conform unei reconstituiri preliminare a autorităților, totul a început în jurul orei 03.00 dimineața, când R.C., proprietara vilei, a primit pe telefon un mesaj de avertisment de la sistemul de alarmă, în timp ce se afla la Roma pentru afaceri.

Aceasta a contactat-o imediat pe menajera care locuiește în apropiere, cerându-i să verifice locuința. Deși inițial totul părea în ordine, situația s-a schimbat radical câteva ore mai târziu, când un nou semnal de alarmă a fost declanșat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Când menajera a revenit, a constatat cu stupoare că locuința fusese vandalizată. Hoții au răvășit camerele în căutarea seifului și au furat diverse obiecte de preț, inclusiv haine de marcă aparținând copiilor proprietarei.

Crezând că hoții sunt încă înăuntru și temându-se pentru siguranța proprie și a celor cinci pisici ale angajatoarei sale, menajera s-a aventurat pe balcon, unde, din motive încă neelucidate, și-a pierdut echilibrul și a căzut.

Vecinii, treziți de zgomotul puternic al impactului, au alertat autoritățile, care au intervenit prompt la fața locului. Echipa de prim ajutor a constatat că starea femeii era critică, aceasta având fața grav contuzionată și multiple fracturi.

Medicii de la spitalul del Mare din Napoli, unde femeia a fost transportată de urgență, au transmis că rănile sunt grave, dar viața menajerei nu este în pericol.

Ancheta continuă, cu speranța că declarațiile menajerei și înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă vor contribui la clarificarea circumstanțelor căzăturii și la prinderea infractorilor.