O menajeră din Italia a rămas fără un braț și un picior după ce a fost atacată de câinii angajatorului

O femeie în vârstă de 51 de ani, care lucrează ca menajeră, a trecut prin clipe de coșmar la Ripatransone (Marche) când a fost atacată de cei doi câini din casa unde făcea curățenie. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze un braț și un picior, relatează Fanpage.

Menajera, cu domiciliul în Lido Tre Archi, provincia Fermo, a mers să efectueze servicii de curățenie într-o casă din Ripatransone, unde locuia cu chirie un cetățean de naționalitate străină.

Intrată în casă, cei doi câini, un rottweiler și un pitbull, s-au năpustit asupra ei.

Menajera a fost transportată în condiții grave la spitalul din San Benedetto del Tronto, de unde a fost trimisă de urgență la Spitalul „Torrette” din Ancona.

Femeia a fost imediat supusă unei intervenții chirurgicale și i-a fost amputat un braț, iar luni seară, 23 ianuarie, medicii au fost nevoiți să intervină din nou și pentru amputarea unui picior.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Animalele au fost luate de poliție

Cei doi câini nu sunt pentru prima dată protagoniștii unei astfel de întâmplări, în ultima perioadă au mai trimis la spital alte patru persoane.

Pe data de 31 decembrie și 1 ianuarie au atacat doi tineri din zona respectivă. Aceștia au fost răniți, dar din fericire pentru ei nu atât de grav precum menajera care și-a pierdut un braț și un picior în urma incidentului.

„Nu trebuia să se ajungă în acest punct, Poliția municipală și Agenția teritorială de sănătate trebuie să fie vigilente în asemenea cazuri!”, au transmis locuitorii din împrejurimi.