Mesajul președintelui Iohannis adresat românilor pentru noul an: ”Dragi români, nu vă pierdeți încrederea în România!”

Președintele României, Klaus Iohannis, a publicat astăzi pe pagina sa Facebook nelipsitul mesaj de început de an pentru cetățenii români, atât din țară cât și din străinătate, îndemnându-i să nu își piardă încrederea în România.

“Dragi români, în urmă cu zece ani, țara noastră devenea oficial stat membru al Uniunii Europene — un obiectiv care nu ar fi fost posibil fără efortul depus de fiecare dintre noi. Acum un deceniu, părinții au început să construiască pentru copiii lor o lume mai bună. Opțiunea europeană a României a avut o puternică susținere publică pentru că oamenii au aderat în primul rând la un set de valori și principii: o democrație consolidată, domnia legii, o viață demnă, în pace și bunăstare. De aceea, urmașii celor care au construit România europeană au datoria să păstreze și să întărească pentru generațiile care vin moștenirea pe care au primit-o”, a transmis președintele Iohannis în mesajul său video.

Iohannis apelează, în final, la toți românii, să susțină în continuare, cu determinare și responsabilitate, demersurile României către progres.

“Dragi români, fie că trăiți în țară sau sunteți plecați peste hotare, nu vă pierdeți încrederea în România! Mai avem încă multe de făcut, dar am speranța că, împreună, vom reuși! La mulți ani tuturor și un An Nou fericit!”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI