Meteo Italia: Vară toridă și secetoasă. Temperaturi în creștere din 15 iulie

Noul „Data center” al Centrului European de Prognoze Meteorologice pe Termen Mediu (ECMWF) de la Bologna a transmis că vom avea o vară deosebit de toridă și secetoasă, informează Corriere della Sera.

Potrivit previziunilor estivale, pe o mare parte din bătrânul continent se prognozează temperaturi extrem de ridicate şi puţine precipitaţii. Din 15 iulie, în Italia, mercurul termometrelor va indica o nouă creștere a temperaturilor.

Europenii și italienii inclusiv trebuie să se pregătească pentru această vară întrucât va fi una neaşteptat de fierbinte.

Din 15 iulie, în Italia se anunță un nou val de caniculă şi disconfort termic accentuat

„În fiecare săptămână, Centrul actualizează prognozele pe termen lung, iar de câteva săptămâni au fost emise prognoze care anunță o vară mai caldă decât în ​​mod normal – explică Antonio Sanò, directorul ilMeteo.it.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Datele arată că în lunile mai și iunie a fost mai cald decât în ​​mod normal, inclusiv iulie, deși o pauză este acum în curs. Deja putem spune, însă, că din 15 iulie încolo va fi un val de căldură excepțional, mai puternic decât precedentele, chiar mai puternic decât cel care a lovit Italia în urmă cu câteva zile.”

Distribuie acest articol