Microbuz care se îndrepta spre România, un pasager a deschis portiera și s-a aruncat din mers pe autostradă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani s-a aruncat dintr-un microbuz în mișcare pe autostrada M3 din Ungaria, la aproximativ 100 de kilometri de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Petea, județul Satu Mare.

Incidentul s-a produs pe ruta dintre Germania și România și a fost relatat de șoferul vehiculului, originar din județul Maramureș.

Conducătorul auto i-a avertizat pe colegii săi: 

„Vă rog să aveți grijă cei care faceți transport de persoane. Am luat pe cineva din Germania către România și domnul respectiv ar fi fumat ceva pe drum, iar în Ungaria, la o sută de kilometri până în România, Satu Mare, a deschis ușa și s-a aruncat jos.”

Acesta a dezvăluit că incidentul a avut loc într-o zonă a autostrăzii M3 din Ungaria și a descris evenimentul ca fiind profund tulburător.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit informațiilor oferite de PresaSM, șoferul microbuzului, aflat în stare de șoc după incident, a solicitat imediat ajutor apelând numărul de urgență 112, pentru a cere asistență din partea paramedicilor și a polițiștilor.

În pofida gravității situației, starea tânărului pare să fie stabilă în momentul de față:

„Nu este mort, am luat legătura repede cu salvarea și acum este în stare bună. Cel puțin așa ni s-a spus”, a mai adăugat șoferul, evidențiind momentul tensionat prin care a trecut.

„Vreau să mai adaug că nu am avut viteză mare când a deschis ușa, am auzit ușa deschizându-se, atunci am început să frânez brusc și atunci ușa culisantă laterală venea în față și nu putea s-o deschidă. Dintr-o dată mi-a dat timp să frânez suficient. Nu vă doresc la nimeni să treceți prin ce am trecut eu cu acest băiat”, a mai spus șoferul.