Microbuz cu români care se întorceau din Italia răsturnat într-un pârâu din România. O persoană și-a pierdut viața și alte șase rănite

Un microbuz înmatriculat în Suceava, care transporta șase pasageri din Italia spre România, s-a răsturnat astăzi, 20 ianuarie 2019, într-o curbă pe raza localităţii Bârsăneşti din județul Bacău, apoi a căzut într-un pârâu, provocând decesul unui pasager și rănirea a altor șase persoane, printre care și șoferul.

Microbuzul înmatriculat în Suceava, implicat în accident. Sursa foto: observator.tv

Potrivit Observator, un bărbat de 60 de ani, care se afla printre pasageri, și-a pierdut viața după ce șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a lovit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat cu autovehiculul într-un pârâu.

Imagine de la locul accidentului, unde s-a răsturnat microbuzul. Sursa foto: observator.tv

Celelalte șase persoane aflate la bordul microbuzului, printre care se numără și șoferul, au fost transportate la spitalul din Onești pentru a primi îngrijiri medicale. Acestea au suferit diferite traumatisme și au rămas internate în spitale după primele verificări ale medicilor, mai precizează sursa citată.

La fața locului s-au prezentat cinci ambulanțe și o autospecială pentru victime multiple, precum și echipaje care fac parte din Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Polițiștii din Bacău investighează condițiile în care s-a produs tragicul accident, iar pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

@rotalianul