Microbuz românesc care venea din Italia, accident mortal în Ungaria. Mai avea 50 de km până la granița cu România

Microbuzul românesc care a fost implicat într-un accident mortal pe autostrada M5 din Ungaria, în seara zilei de marți, 8 august 2023, era plin cu români care veneau din Italia, relatează Antena 3 CNN.

În urma impactului cu parapetul metalic de pe marginea carosabilului, șoferul microbuzului a decedat, iar alte două persoane au suferit răni grave.

Potrivit sursei citate, conaționalii noștri s-au pornit din Bologna, Italia, spre județul Neamț în dimineața zilei de marți și mai aveau 50 de kilometri până să ajungă la granița Ungariei cu România.

893d811216ae475a8f4e4d84b14bc336
Microbuzul românesc implicat în accident. Sursă foto: delmagyar.hu. Copyright: Donka Ferenc.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 22:55, conform presei maghiare, când șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de parapetul metalic de pe marginea carosabilului.

Mai multe ambulanțe au intervenit la fața locului pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în accident, iar cei doi pasageri grav răniți au fost transportați la spitalele din Szeged.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din nefericire, pentru bărbatul aflat la volanul microbuzului nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, acesta a murit pe loc.

Ceilalți pasageri, care nu au suferit răni grave, au suferit în schimb atacuri de panică și au avut de asemenea nevoie de atenția medicilor.

Poliția maghiară a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea accidentului.

Pe același subiect:

Distribuie acest articol