Microbuz cu români care se întorceau în țară sechestrat în Germania. Pasagerii și-au continuat drumul cu trenul

Un microbuz înmatriculat în România a fost sechestrat în Germania după ce a fost oprit de polițiști la Puttgarden, pentru un control de rutină. În interiorul autovehicului în afara celor trei pasageri care ocupau locurile din față, printre zeci de bagaje, biciclete și scaune, ofițerii germani au descoperit alte opt persoane. Microbuzul nu avea asigurare, iar şoferul nu deţinea permis de conducere, scrie Digi24 care citează site-ul ln-online.de.

Românii tocmai coborâseră de pe bac și au fost opriți la Puttgarden pentru că mașina era supraîncărcată. După ce i-au legitimat pe cei trei bărbați din față, poliţiştii au deschis uşa dubiţei și au fost mirați să descopere opt oameni înghesuiţi printre zeci de genți, anvelope și chiar câteva biciclete.

Foto: ln-online.de

Pasagerii români veneau din Danemarca cu microbuzul din care au scos banchetele pentru a face spațiu la cât mai multe bagaje. Poliţia germană le-a oprit călătoria şi i-a obligat să ajungă în ţară cu trenul.

Ofițerii au mai descoperit că microbuzul nu avea asigurare, iar şoferul nu deţinea permis de conducere. Autovehiculul a fost sechestrat, iar șoferul a fost dus la sediul poliției pentru anchetă.