Mihai, muncitor român din Italia decedat în accident rutier provocat de un cetățean chinez

Accidentul a avut loc sâmbătă, 10 august 2019, într-o localitate din provincia Verona, în nordul Italiei, mai exact în San Giovanni Lupatoto, unde un bărbat român a fost accidentat mortal de o mașină în timp ce se deplasa cu bicicleta spre casă.

Mihai Ciocîrlan avea 42 de ani și era rezident în fracțiunea Raldon din localitatea menționată mai sus. În seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 21:40, conaționalul nostru circula cu bicicleta sa pe via Legnaghese când a fost lovit de un automobil Volkswagen Touareg condus de un bărbat de cetățenie chineză. Impactul a fost fatal pentru românul nostru, care a decedat pe loc din cauza rănilor grave suferite. Personalul medical de pe ambulanța  chemată la locul tragediei de șoferul chinez nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

La fața locului a intervenit Poliția Locală și Poliția Stradală pentru investigații, iar din primele relatări reiese că principala cauză a accidentului ar putea fi proasta iluminare a străzii și totodată lipsa unui far în spatele bicicletei pe care se deplasa bărbatul român. Cu toate acestea, anchetatorii nu exclud nici posibilitatea ca șoferul chinez să fi condus cu o viteză excesivă pentru zona respectivă și acesta a fost supus testelor de rigoare pentru a se descoperi dacă se afla sub influența alcoolului sau substanțelor narcotice. Șoferul este anchetat momentan pentru omor din culpă, precizează surse locale.

Corpul neînsuflețit al conaționalului nostru a fost transportat la spitalul Borgo Roma din Verona unde sunt așteptate rudele pentru identificarea bărbatului și apoi, dacă va fi cazul, repatrierea în vederea înmormântării în țara noastră.

Distribuie acest articol