Mihai a murit în Italia, în timp ce muncea pe câmp. Soția sa face un apel cutremurător

A murit pe câmp, în Italia, în timp ce era la lucru. Departe de casă, de familie, sub soarele arzător al străinătății de unde își câștiga cu greu existența, inima i s-a oprit obosită. O muncă grea, plătită puțin, dar când nu ai de unde și acel puțin ți se pare o salvare.

Mihai Coșa avea 65 de ani și era originar din județul Bacău. Acasă îl așteaptă o nevastă și patru fiice pentru a-l înmormânta creștinește, dar le lipsesc banii necesari repatrierii trupului neînsuflețit. De cinci zile românul nostru zace la spitalul din Santa Maria di Licodia și ultimul său drum spre casă depinde de noi toți.

Alina Cărăbuș, reprezentanta firmei de pompe funebre care se va ocupa de repatrierea trupului, a lansat pe profilul său de Facebook o strângere de fonduri destinată ultimei călătorii spre casă a lui Mihai Coșa.

În textul care însoțește strângerea de fonduri se poate citi:

„Coșa Mihai a decedat în câmp, localitatea Santa Maria di Licodia ( Sicilia). Soția și cele patru fiice ne cer ajutorul, vor să-l ducă acasă în comuna Nicolae Bălcescu, jud. Bacău, să-l înmormânteze creștinește, dar nu dispun de suma necesară repatrierii. Trupul neînsuflețit se află la Capela cimitirului din Santa Maria di Licodia. Ca de fiecare dată, să fim alături de această familie îndurerată.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Iar mai jos, apelul cutremurător făcut de Roza, soția lui Mihai Coșa: „Vă rugăm, dacă puteți să ne ajutați, să îl îngropăm creștinește.”

Apelul soției românului Mihai Coșa, decedat în Italia

Toți cei care doresc, pot dona aici.