Milano – bărbat român înșelat de o femeie italiană în tentativa de a cumpăra o mașină de pe un site de specialitate

Un cetățean român în vârstă de 45 de ani, rezident în localitatea Cinisello Balsamo din provincia Milano, a fost înșelat zilele trecute de o femeie în vârstă de 40 de ani, de cetățenie italiană și rezidentă în Bergamo, după ce a încercat să cumpere un automobil văzut într-un anunț online, pe un site de specialitate, relatează ziarele Nord Milano 24 și Milano Today.

După ce a contact presupusa proprietară a automobilului, bărbatului i s-a cerut să plătească acesteia un avans de 400 de euro, făcând un transfer prin platforma de plăți online PayPal. Valoarea totală a mașinii pusă în vânzare pe site-ul respectiv era de 1.600 de euro, conform anunțului.

În urma plății efectuate prin PayPal, conaționalul nostru a cerut să fie continuată procedura de vânzare-cumpărare, trecând la elaborarea documentelor mașinii, însă femeia i-a cerut să plătească mai mulți bani, dacă vrea să meargă mai departe cu achiziția.

După o discuție aprinsă cu presupusa vânzătoare a autovehiculului, deși a încercat să o contacteze de mai multe ori, bărbatul nu a mai mai primit niciun fel de răspuns de la aceasta.

În urma acestei experiențe, cetățeanul român s-a adresat carabinierilor din Cinisello Balsamo pentru a denunța înșelătoria, urmând ca aceștia să ancheteze cazul și să tragă la răspundere femeia italiană.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol