Milano – bărbat român înșelat de o femeie italiană în tentativa de a cumpăra o mașină de pe un site de specialitate

Un cetățean român în vârstă de 45 de ani, rezident în localitatea Cinisello Balsamo din provincia Milano, a fost înșelat zilele trecute de o femeie în vârstă de 40 de ani, de cetățenie italiană și rezidentă în Bergamo, după ce a încercat să cumpere un automobil văzut într-un anunț online, pe un site de specialitate, relatează ziarele Nord Milano 24 și Milano Today.

După ce a contact presupusa proprietară a automobilului, bărbatului i s-a cerut să plătească acesteia un avans de 400 de euro, făcând un transfer prin platforma de plăți online PayPal. Valoarea totală a mașinii pusă în vânzare pe site-ul respectiv era de 1.600 de euro, conform anunțului.

În urma plății efectuate prin PayPal, conaționalul nostru a cerut să fie continuată procedura de vânzare-cumpărare, trecând la elaborarea documentelor mașinii, însă femeia i-a cerut să plătească mai mulți bani, dacă vrea să meargă mai departe cu achiziția.

După o discuție aprinsă cu presupusa vânzătoare a autovehiculului, deși a încercat să o contacteze de mai multe ori, bărbatul nu a mai mai primit niciun fel de răspuns de la aceasta.

În urma acestei experiențe, cetățeanul român s-a adresat carabinierilor din Cinisello Balsamo pentru a denunța înșelătoria, urmând ca aceștia să ancheteze cazul și să tragă la răspundere femeia italiană.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol