Milano – pierde controlul scooter-ului într-o curbă și se lovește de o mașină. Bărbat român decedat pe loc în San Giuliano Milanese

Încă o tragedie a avut loc în rândul comunității românești din Italia, în provincia Milano, unde, în seara zilei de miercuri, 12 aprilie 2017, în jurul orei 21:30, un bărbat român de 44 de ani, la bordul unui scooter, s-a lovit de o mașină care circula pe sens opus, în urma impactului conaționalul nostru pierzându-și viața.

Conform autorităților, bărbatul român care circula pe via Pedriano din localitatea San Giuliano Milanese, a pierdut controlul într-o curbă din cauza vitezei mărite, intrând astfel cu scooter-ul pe cealaltă bandă de circulație și lovindu-se de un automobil care venea din sens opus, condus de o femeie de cetățenie italiană în vârstă de 34 de ani.

Sursa foto: MilanoToday.it (B&V Photographers)

Impactul puternic l-a aruncat pe bărbat pe parbrizul automobilului de unde a fost apoi aruncat la o distanță de circa 10 metri de acesta. Decesul conaționalului nostru a survenit pe loc, medicii sosiți la fața locului nemaiputând face nimic pentru acesta, informează ziarul online Milano Today.

La locul accidentului prezenți și carabinierii de la Compania din San Donato Milanese pentru a ancheta condițiile în care a avut loc accidentul și a stabili eventuale responsabilități.

Distribuie acest articol