Milano – pierde controlul scooter-ului într-o curbă și se lovește de o mașină. Bărbat român decedat pe loc în San Giuliano Milanese

Încă o tragedie a avut loc în rândul comunității românești din Italia, în provincia Milano, unde, în seara zilei de miercuri, 12 aprilie 2017, în jurul orei 21:30, un bărbat român de 44 de ani, la bordul unui scooter, s-a lovit de o mașină care circula pe sens opus, în urma impactului conaționalul nostru pierzându-și viața.

Conform autorităților, bărbatul român care circula pe via Pedriano din localitatea San Giuliano Milanese, a pierdut controlul într-o curbă din cauza vitezei mărite, intrând astfel cu scooter-ul pe cealaltă bandă de circulație și lovindu-se de un automobil care venea din sens opus, condus de o femeie de cetățenie italiană în vârstă de 34 de ani.

Sursa foto: MilanoToday.it (B&V Photographers)

Impactul puternic l-a aruncat pe bărbat pe parbrizul automobilului de unde a fost apoi aruncat la o distanță de circa 10 metri de acesta. Decesul conaționalului nostru a survenit pe loc, medicii sosiți la fața locului nemaiputând face nimic pentru acesta, informează ziarul online Milano Today.

- Continuarea articolului după publicitate -

La locul accidentului prezenți și carabinierii de la Compania din San Donato Milanese pentru a ancheta condițiile în care a avut loc accidentul și a stabili eventuale responsabilități.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos