Milano – tânăr român de 21 de ani dispărut la numai câteva zile după ce a sosit în Italia

Binecunoscuta emisiune italiană „Chi l’ha visto?” a publicat un anunț pe site-ul său în data de 22 iunie 2017 prin care se anunța dispariția unui tânăr român de 21 de ani, pe nume Gabriel Ciolpan.

Gabriel are 21 de ani și locuia cu familia în România dar a venit în Italia în data de 13 iunie 2017 și a fost găzduit de o cunoștință de-a sa care i-a promis un loc de muncă, scrie sursa citată.

În urma unor dezacorduri cu persoana la care Gabriel a venit în Italia, în noaptea dintre 15 și 16 iunie, tânărul a fost însoțit de gazda sa la Stația Centrală din Milano.

Potrivit site-ului „Chi l’ha visto?”, din acel moment nu se mai știe nimic despre Gabriel Ciolpan. De menționat faptul că tânărul nostru conațional nu vorbește limba italiană și deși are cu el documentele de identitate, nu are un telefon.

Oricine are informații despre acest tânăr, este rugat să sune la carabinieri, la numărul 112, sau la numărul de telefon al emisiunii „Chi l’ha visto?” – 068262.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai jos, vă prezentăm semnalmentele tânărului român:

Clic pentru a vedea în dimensiune originală

Gabriel Ciolpan

Sex: Masculin
Vârstă: 21 de ani
Naționalitate: română
Statura: 170
Ochi: verzi
Culoare părului: castaniu
Semne particulare: cercel în urechea dreaptă, tatuaj colorat pe piept și pe umărul stâng cu imaginea unei femei, tatuaj pe abdomen, falangă lipsă la degetului arătător al mâinii drepte
Dispărut din localitatea: Milano
Data dispariției: 16 iunie 2017

 

Ajută-ne să-l găsim pe Gabriel:

Distribuie acest articol