Un milionar i-a oferit 100.000 de dolari unei pasagere în timpul unui zbor cu avionul. Femeia a refuzat

Steve Kirsch, un antreprenor american din domeniul tehnologiei, care a militat în trecut împotriva vaccinurilor Covid-19, a oferit unei pasagere care călătorea alături de el în avion suma de 100.000 de dolari, cerându-i să-și scoată masca pe durata călătoriei, spunându-i că oricum nu o ajută la nimic. Femeia a refuzat oferta, relatează The Independent.

Totul s-a petrecut pe un zbor operat de compania aeriană Delta Air Lines și omul de afaceri din Silicon Valley a publicat pe o rețea de socializare detaliile ofertei sale.

El a povestit că i-a oferit pasagerei bani pentru a-și scoate masca, mai întâi 100 de dolari, ajungând apoi la suma de 100.000, deoarece femeia a refuzat să călătorească fără mască în avion.

„Persoana care stă lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pe perioada călătoriei. Nu glumesc. Asta după ce i-am explicat că măștile nu funcționează. Ea lucrează pentru o companie farmaceutică.”, a scris Kirsch pe Twitter.

El a mai precizat că femeia și-a scos masca atunci când a servit micul dejun, deci oricum s-ar fi putut contamina dacă era cazul. „S-ar fi putut infecta cu o singură respirație”, a precizat americanul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Steven Todd Kirsch a înființat mai multe companii și a fost unul dintre cei doi oameni care au inventat, în mod independent, mouse-ul optic. Kirsch a fost atât un susținător filantropic al cercetării medicale, cât și un promotor al dezinformării despre vaccinurile COVID-19.