Ministrul Natalia Intotero despre 10 august: „Nu am auzit români din diaspora care să vină în țară la acest miting”

Ministrul românilor de pretutindeni, Natalia Intotero, a declarat recent că nu a auzit în ultimele deplasări pe care le-a făcut în străinătate, români care să susțină că vor fi pe 10 august în Piața Victoriei, la București.

Românii din diaspora se pregătesc de un miting cu un milion de participanți, conform cererii depuse pentru aprobare la Primăria Capitalei, ministrul pentru Românii de pretutindeni, Natalia Intotero susține că din vizitele sale în diaspora nu are cunoștință de o asemenea mișcare de stradă.

„Nu am această informație, în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut cu comunitățile noastre, nu am auzit să vină în țară la acest miting. Acum vom vedea, e dreptul fiecăruia să protesteze. Am întâlnit mulți români sunt foarte bine integrați. (…) Își doresc să fie mai bine informați cu ce se întâmplă în localitățile de unde vin, am rugat să-și deschidă o linie de comunicare cu aceștia”, a declarat ministrul Natalia Intotero, conform Antena 3.

Natalia-Elena Intotero, este Ministru al Românilor de Pretutindeni, fost deputat PSD, preşedinta Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate Hunedoara. În perioada mai 2012 – decembrie 2012 a fost secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, din Guvernul României.

Distribuie acest articol