Mireasă din Italia, dusă cu mașina Poliției la biserica unde urma să se cunune religios

O mireasă a fost salvată de polițiști după ce a rămas blocată în trafic din cauza restricțiilor impuse în Roma pentru etapa finală a concursului Turul Italiei la ciclism 2023, relatează Roma Today.

Duminică, 28 mai, în centrul istoric al Romei, străzile erau închise pentru ultima etapă a celebrei curse cicliste „Giro d’Italia”.

În acest decor neașteptat, o mireasă în drum spre biserica Sant’Ignazio, unde o așteptau toți invitații, a rămas blocată cu mașina în Piazza di Torre Argentina.

Polițiștii, care asigurau ordinea și securitatea în zonă pentru buna desfășurare a competiției cicliste, au remarcat neliniștea vizibilă a femeii îmbrăcată în alb. Într-un gest de galanterie și profesionalism, aceștia i-au oferit un loc în mașina de poliție și au escortat-o până la biserică, unde viitorul soț o aștepta cu nerăbdare.

Sposa polizia Giro d'Italia 2023

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În schimb, în Piazza Venezia din Roma, o bătrână de 87 de ani, Adriana, a fost de asemenea ajutată de poliție.

Pensionara, care își sărbătorea duminică ziua de naștere era îngrijorată că nu va putea ajunge acasă, întrucât nici autobuzele, nici taxiurile nu circulau din cauza cursei cicliste, iar căldura o împiedica să meargă pe jos pe o distanță mare.

Polițiștii prezenți în zonă au decis să o ajute, asigurându-se că Adriana a ajuns acasă pentru a-și sărbători cum se cuvine cei 87 de ani.

Astfel, datorită bunăvoinței și profesionalismului poliției din Roma, atât mireasa, cât și pensionara, au putut să-și continue planurile fără a fi perturbate de restricțiile impuse de desfășurarea Giro d’Italia.

Turul Italiei (în italiană Giro d’Italia) este unul dintre cele trei mari tururi cicliste ale lumii, al doilea ca vechime de pe continentul european. Este un concurs masculin care are loc din anul 1909, la feminin competiția este numită Giro d’Italia Femminile, ea având loc începând cu anul 1988.

Distribuie acest articol