Mireasă obligată de mire să poarte rochie roșie la nuntă pentru că nu mai este virgină

O viitoare mireasă din SUA, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit pe Reddit că logodnicul ei dorește ca ea să poarte o rochie roșie la nunta lor, motivând că nu mai este virgină și n-ar fi corect să se îmbrace în alb, relatează Daily mail.

Femeia, care a preferat să rămână anonimă, a povestit că s-a întâlnit cu viitorul ei soț, pe care l-a numit Ryan în postare, la vârsta de 21 de ani și s-au logodit acum 10 luni.

Deși viitorul mire a lăsat în mare parte planificarea nunții pe seama viitoarei sale soții, intervenind doar sporadic, situația a escaladat în noiembrie anul trecut, când acesta a sugerat că mireasa nu ar trebui să poarte alb în ziua nunții, argumentând ulterior că acest lucru ar fi o „înșelătorie”.

Mireasa, însă, a fost de cu totul altă părere și după ce și-a ales rochia albă de mireasă, a avut loc o dispută majoră. Ea a a relatat că mirele a cerut să vadă rochia, dar ea a refuzat, dorind să fie o surpriză pentru ziua nunții. Când a aflat că rochia este albă, Ryan a reacționat furios.

În încercarea de a înțelege problema, mireasa a aflat că partenerul ei crede că ar trebui să poarte roșu la nuntă, deoarece „miresele poartă alb doar când sunt pure”. Ea a explicat că acesta a fost un subiect sensibil pentru ei, deoarece ea avusese un iubit pe termen lung în timpul facultății, în timp ce Ryan era virgin când s-au întâlnit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația a devenit și mai tensionată când bărbatul a cerut opinia mamei sale, care, spre surprinderea lui, a luat partea partenerei sale.

„Acum două nopți, Ryan, mama lui și cu mine am stat în sufragerie și am discutat despre viața mea intimă care a ajuns să se reflecte într-o rochie”, a povestit mireasa.

„Mama lui a spus în mod ironic că nici el nu mai este virgin acum, deci poate ar trebui să poarte și el roșu, iar el a izbucnit în lacrimi.”

Ryan a continuat să susțină că purtarea unei rochii albe de către mireasă ar fi ca o înșelătorie pentru toți invitații.

În urma acestei conversații, femeia se întreabă acum dacă mai dorește să continue cu nunta, spunând că discuția i-a provocat „dezgust”.

Ea a încheiat postarea afirmând: „El nu este nici măcar nu practică vreo religie, așa că știu că este doar despre faptul că încă se gândește și-l deranjează pierderea virginității mele la 18 ani, înainte să-l cunosc.”

Postarea, care a fost redistribuită pe forumul Reddit Wedding Shaming, a acumulat peste 1.400 de comentarii, majoritatea utilizatorilor sfătuind-o pe mireasă să anuleze nunta.

Distribuie acest articol