Mister înfiorător în Italia: Un sicriu mic, de culoare albă, găsit abandonat pe marginea drumului

Un sicriu de mici dimensiuni și de culoare albă, încă echipat cu accesorii funerare folosite pentru închiderea și îngroparea acestuia, alături de o pernă și o pătură foarte uzate, a fost descoperit în apropiere de cimitirul din San Giovanni Galermo, la marginea orașului Catania (Sicilia).

Sicriul alb, care este de obicei folosit pentru a îngropa copii, a fost găsit pe stradă în Catania de către lucrătorii de la Primărie, implicați în operațiuni de curățenie, care au alertat imediat forțele de ordine.

Poliția locală și carabinierii au intervenit rapid la locul descoperirii, relatează Catania Today. Carabinierii au preluat ancheta, încercând să determine dacă sicriul a conținut vreodată un cadavru.

112037195-df799a17-4608-43d9-84c6-ebb349c47799
Sicriul alb găsit în Catania. Sursă foto: agi.it

Conform informațiilor disponibile până în prezent, sicriul a fost găsit gol, cu o pătură și o pernă uzate lângă el.

Există mai multe ipoteze în acest caz: un corp ar fi putut fi exhumat și obiectele lăsate la marginea drumului sau, conform unei alte ipoteze avansate de forțele de ordine, ar fi putut fi vorba de o eliminare necorespunzătoare după demolarea unui vechi loc de veci.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Procurorul de serviciu a fost informat despre această descoperire. Ancheta continuă pentru a clarifica misterul sicriului alb găsit pe marginea drumului în Catania.

Distribuie acest articol