Moarte cumplită pentru un român coborât dintr-un autocar în Ungaria. Mai multe mașini au trecut peste el

Duminică seara, 30 aprilie, un cetățean român în vârstă de 92 de ani, a fost lovit mortal de o mașină pe autostrada M0 din Ungaria. După accident, șoferul a părăsit locul faptei fără să acorde ajutor victimei.

Conform RTL, traficul a continuat timp de 20 de minute în zona accidentului, iar aproximativ 40 de mașini este posibil să fi trecut peste trupul neînsuflețit al bătrânului.

Accidentul a avut loc la kilometrul 6 al autostrăzii M0, în direcția autostrăzii M5.

Bărbatul de 92 de ani a încercat să traverseze neregulamentar autostrada pe jos. A fost lovit de un autovehicul, iar șoferul acestuia a continuat să conducă fără să se oprească la locul accidentului.

Pe o distanță de aproximativ o jumătate de kilometru, polițiștii au găsit resturi umane pe autostradă, ceea ce sugerează că mai multe mașini ar fi trecut peste bărbatul accidentat.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit informațiilor, bătrânul coborâse dintr-un autocar cu turiști care se oprise la stația de odihnă Annahegyi. El a încercat să ajungă pe partea opusă a drumului, dar în timp ce se întorcea pe la mijlocul autostrăzii, a fost lovit de mașină.

Conform Poliției ungare, șoferul care a provocat accidentul ar putea fi de naționalitate străină și conducea o dubă Mercedes Sprinter de culoare gri.

Poliția a găsit vehiculul care l-a lovit pe românul în vârstă, informează Blikk.

oBXktkpTURBXy9lNzJkZmVhNmJjYmExNGEyNmU4ZGY3ZTZlZjUyZDNiNC5wbmeRlQLNAugAwsM

Șoferul și doi pasageri care erau în dubă sunt însă căutați de poliție. În dimineața zilei de 2 mai 2023, vehiculul accidentat a fost găsit abandonat pe strada Arany János din localitatea Diósd.