Moarte cumplită pentru un român coborât dintr-un autocar în Ungaria. Mai multe mașini au trecut peste el

Duminică seara, 30 aprilie, un cetățean român în vârstă de 92 de ani, a fost lovit mortal de o mașină pe autostrada M0 din Ungaria. După accident, șoferul a părăsit locul faptei fără să acorde ajutor victimei.

Conform RTL, traficul a continuat timp de 20 de minute în zona accidentului, iar aproximativ 40 de mașini este posibil să fi trecut peste trupul neînsuflețit al bătrânului.

Accidentul a avut loc la kilometrul 6 al autostrăzii M0, în direcția autostrăzii M5.

Bărbatul de 92 de ani a încercat să traverseze neregulamentar autostrada pe jos. A fost lovit de un autovehicul, iar șoferul acestuia a continuat să conducă fără să se oprească la locul accidentului.

Pe o distanță de aproximativ o jumătate de kilometru, polițiștii au găsit resturi umane pe autostradă, ceea ce sugerează că mai multe mașini ar fi trecut peste bărbatul accidentat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit informațiilor, bătrânul coborâse dintr-un autocar cu turiști care se oprise la stația de odihnă Annahegyi. El a încercat să ajungă pe partea opusă a drumului, dar în timp ce se întorcea pe la mijlocul autostrăzii, a fost lovit de mașină.

Conform Poliției ungare, șoferul care a provocat accidentul ar putea fi de naționalitate străină și conducea o dubă Mercedes Sprinter de culoare gri.

Poliția a găsit vehiculul care l-a lovit pe românul în vârstă, informează Blikk.

oBXktkpTURBXy9lNzJkZmVhNmJjYmExNGEyNmU4ZGY3ZTZlZjUyZDNiNC5wbmeRlQLNAugAwsM

Șoferul și doi pasageri care erau în dubă sunt însă căutați de poliție. În dimineața zilei de 2 mai 2023, vehiculul accidentat a fost găsit abandonat pe strada Arany János din localitatea Diósd.