Moarte dramatică în Italia pentru doi tineri români, bărbat și femeie. Și-au pierdut viața într-un grav accident rutier

Doi tineri de naționalitate română și-au pierdut viața într-un grav accident rutier care a avut loc pe Strada Statală 714 din Italia, în noapte de joi spre vineri, 12 aprilie 2024.

incidente mortale galleria i pianacci circonvallazione montesilvano ilpescara
Mașina cu care circulau cei doi tineri români. Sursă foto: ilpescara.it.

Tragedia s-a petrecut în apropierea orașului Montesilvano, provincia Pescara din Abruzzo, în tunelul „I Pianacci”, conform celor relatate de sursele locale.

Era circa ora 3:00 dimineața când un autoturism Alfa Romeo, condus de un tânăr de 23 de ani rezident în Pescara și de origine română, a lovit din spate o altă mașină înainte de a se izbi violent de un perete al tunelului.

Alături de el, în mașină, se afla și o conațională în vârstă de 33 de ani, care era rezidentă în localitatea Montesilvano.

Impactul a fost atât de sever încât ambele victime au decedat pe loc. Echipajele de intervenție ale pompierilor din Pescara au fost nevoite să descarcereze corpurile neînsuflețite dintre resturile contorsionate ale vehiculului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
095430870-256dfa95-455a-4329-b8ad-14a0bc1dd1b6
Sursă foto: ilpescara.it.

Autoritățile au demarat investigații pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului.

Poliția rutieră a efectuat măsurători amănunțite la locul evenimentului, sub supravegherea procurorului Fabiana Rapino, desemnat să conducă ancheta.