Moarte fulgerătoare în Italia pentru un muncitor român. S-a prăbușit la pământ și a murit în timpul serviciului

O tragedie a avut loc în această dimineață de 26 iulie 2023 la o fabrică din Villafranca Lunigiana, provincia Massa e Carrara din regiunea italiană Toscana.

Potrivit ziarului Il Secolo XIX, un angajat în vârstă de 37 de ani și de naționalitate română, Dan Chelemen, s-a prăbușit brusc la pământ și a decedat.

Deși colegii săi au reacționat imediat și o echipă medicală a sosit imediat la fața locului, pentru conaționalul nostru nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

dan-chelemen
Dan Chelemen, 37 de ani, a murit în urma unui infarct suferit la locul de muncă. Sursă foto: Facebook

Tragicul eveniment s-a produs în jurul orei 08:30, mai precizează sursa citată, în zona industrială San Bernardino din localitatea menționată mai sus.

La fabrica în care bărbatul de 37 de ani presta serviciul s-au deplasat și carabinierii, iar procurorul de serviciu a fost informat asupra decesului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Deși nu este vorba de un accident de muncă, Agenția Sanitară Locală (ASL) Nord Vest a mobilizat operatorii de Prevenire, Igienă și Siguranță în Locurile de Muncă (PISLL)”, se menționează într-un comunicat de presă emis de serviciul de urgență din Toscana.

Detaliile exacte ale incidentului sunt încă neclare și se așteaptă rezultatele investigațiilor pentru a stabili cu precizie circumstanțele în care a avut loc dramaticul deces.

Familia și colegii de muncă ai bărbatului sunt, fără îndoială, loviți de această pierdere neașteptată și tragică.