Moarte îngrozitoare pentru un român din Italia, lovit de tren în timp ce se bătea cu pietre cu un bărbat

Un bărbat român în vârstă de 48 de ani și-a pierdut viața în mod tragic în gara Bagni di Tivoli, lângă Roma, miercuri, 17 mai. El a fost lovit mortal de trenul care se deplasa pe linia Roma-Tivoli.

Incidentul a avut puțin după ora 16:30, informează Roma Today.

Din primele constatări efectuate de poliție la fața locului, s-a stabilit că înainte de tragedie, doi bărbați se certau în mod violent, aruncând cu pietre unul spre altul. Apoi, în mijlocul altercației, ambii s-au îndreptat spre calea ferată.

Victima, cetățean român de 48 de ani, a fost lovită de un tren care se deplasa pe linia Roma-Tivoli, chiar înainte ca acesta să intre în stație. Conducătorul trenului nu a avut timp să evite impactul.

Raportul inițial sugerează că românul și celălalt bărbat implicat în conflict s-au îndreptat spre calea ferată în timpul disputei aprinse, iar conaționalul nostru probabil nu a notat apropierea trenului care i-a luat pe loc viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ancheta este în curs de desfășurare pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei. Conform poliției, după incident, celălalt bărbat implicat în dispută a fugit de la locul faptei.

Un eveniment nefericit, care atrage atenția asupra consecințelor fatale care pot rezulta din combinația de comportament agresiv și nerespectarea siguranței pe căile ferate.