Moarte misterioasă pentru un român din Italia în ziua de Crăciun

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit fără viață în ziua de 25 decembrie, pe un teren necultivat din Monterotondo, localitate la porțile Romei. Nu se știe cum a ajuns în acel loc și nici care a fost cauza decesului.

Alarma a fost dată de un trecător care a observat pe un câmp, în depărtare, ceea ce părea a fi o siluetă umană, relatează Fanpage. A fost apelat numărul 112 și la locul respectiv s-au prezentat carabinierii și personalul sanitar de la 118 care nu au putut face altceva decât să constate decesul conaționalului nostru.

Nu este clar cum a ajuns bărbatul acolo și nu se cunoaște încă ce anume i-a cauzat moartea. În acest sens a fost demarată o anchetă de autorități, care au însă foarte puține informații cu privire la caz. Sunt luate în calcul mai multe ipoteze.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cadavrul a fost transferat la morgă, unde se află la dispoziția Autorității Judiciare, pentru efectuarea autopsiei. Rezultatele testelor autopsiei vor fi de ajutor pentru clarificarea cauzelor care au dus la deces.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos