Moarte misterioasă pentru un român din Italia în ziua de Crăciun

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit fără viață în ziua de 25 decembrie, pe un teren necultivat din Monterotondo, localitate la porțile Romei. Nu se știe cum a ajuns în acel loc și nici care a fost cauza decesului.

Alarma a fost dată de un trecător care a observat pe un câmp, în depărtare, ceea ce părea a fi o siluetă umană, relatează Fanpage. A fost apelat numărul 112 și la locul respectiv s-au prezentat carabinierii și personalul sanitar de la 118 care nu au putut face altceva decât să constate decesul conaționalului nostru.

Nu este clar cum a ajuns bărbatul acolo și nu se cunoaște încă ce anume i-a cauzat moartea. În acest sens a fost demarată o anchetă de autorități, care au însă foarte puține informații cu privire la caz. Sunt luate în calcul mai multe ipoteze.

Cadavrul a fost transferat la morgă, unde se află la dispoziția Autorității Judiciare, pentru efectuarea autopsiei. Rezultatele testelor autopsiei vor fi de ajutor pentru clarificarea cauzelor care au dus la deces.