Moarte tragică în Italia: O româncă, mamă a doi copii, căzut în gol de la etajul trei al unui hotel

O tragedie de nedescris s-a petrecut în localitatea italiană Gatteo a Mare, provincia Forlì-Cesena, unde o femeie de naționalitate română a murit după ce a căzut de pe balconul camerei în care locuia, situat la etajul al treilea al unui hotel.

Dramaticul incident s-a petrecut la Hotelul Rosa din Gatteo a Mare, unde conaționala noastră, în vârstă de 38 de ani, lucra de mai puțin de o lună, conform publicației Il Resto del Carlino.

Din primele informații reiese că cei care au observat inițial că ceva nu e în regulă au fost colegii de muncă ai victimei, care au observat că nu s-a prezentat la datorie la ora 07:00 dimineața, așa cum ar fi trebuit.

le-pattuglie-dei-carabinieri-di-savignano-e-san-mauro-intervenute-sul-posto
Carabinierii la fața locului. Sursă foto: ilrestodelcarlino.it

Colegele de cameră ale victimei au declarat că aceasta se pregătea în camera sa, în timp ce ele coborau la micul dejun.

Proprietara hotelului, Silvia Pellegrino, a relatat ulterior: „Am auzit un zgomot foarte puternic și m-am grăbit să văd ce s-a întâmplat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Am găsit-o fără viață în curtea interioară a hotelului. A căzut de pe balconul camerei sale și era încă în pijamale.

Am început să strig și să mă agit, iar mulți dintre clienții hotelului au ieșit pe ferestre să vadă ce s-a întâmplat.”

Echipajul medical de urgență, care a ajuns imediat la fața locului cu elicopterul, nu a putut face altceva decât să constate decesul româncei.

Cazul a fost preluat apoi de carabinierii din Savignano și San Mauro, sub coordonarea postului central din Cesenatico, care investighează incidentul.

Ipoteza preliminară este că femeia ar fi sărit intenționat, deși nu este exclusă posibilitatea unui accident.

Ancehtatorii au remarcat faptul că balustrada balconului de unde a căzut femeia era joasă, iar victima era singură în cameră în momentul tragediei.

Silvia Pellegrino a descris-o pe femeie ca fiind o persoană respectuoasă și prietenoasă.

„Era o femeie liniștită și muncitoare. Vorbea puțin, deși cunoștea limba italiană. Știu că avusese câteva dispute cu familia, dar nu am multe informații, pentru că lucra la noi de mai puțin de o lună. Era divorțată și avea doi copii mici care trăiesc în România.”

Familia victimei a fost informată de colegele de cameră ale femeii decedate. Un reprezentant al medicinei muncii a fost chemat la fața locului pentru a efectua controalele necesare, iar magistratul a cerut ca să fie efectuate investigații pentru a verifica starea locului de muncă.

Distribuie acest articol