Moarte tragică în Italia pentru un român, aruncat prin plafonul mașinii în timpului unui accident rutier

Un român în vârstă de 38 de ani, rezident în Busseto, regiunea Emilia-Romagna, a decedat în urma unui tragic accident de mașină care a avut loc în noaptea dintre 3 și 4 februarie, pe drumul dintre Besenzone și Baselicaduce.

Gabriel Bogdan a murit la locul accidentului, din cauza rănilor grave suferite, informează Il Piacenza

Incidente baselica duce-2
Sursa foto: Il Piacenza

Accidentul s-a produs când autoturismul pe care îl conducea, din motive încă investigate, a părăsit carosabilul și a ajuns într-un câmp, unde vehiculul pare să se fi răsturnat de mai multe ori.

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul român a fost proiectat afară din mașină, aparent prin plafon, și a fost găsit mort la câțiva metri distanță de aceasta.

Carabinierii, care patrulau în zonă, au fost primii care au observat autoturismul Audi TT răsturnat în câmp și au alertat imediat serviciile de urgență.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La locul accidentului au intervenit pompierii din Fiorenzuola, ambulanța de la Pubblica Assistenza di Cortemaggiore, o mașină de asistență medicală de la 118 Fiorenzuola și o ambulanță medicalizată de la 118 Fidenza.

Eforturile echipajelor de salvare de a-l salva pe Bogdan, din păcate, nu au avut succes datorită gravității rănilor suferite.

Autoritățile sunt acum în proces de a determina circumstanțele exacte ale accidentului.

Autoturismul implicat a fost sechestrat la dispoziția procuraturii, iar corpul neînsuflețit este, de asemenea, reținut pentru investigații suplimentare de către autoritățile judiciare, în încercarea de a clarifica cauzele exacte care au condus la acest tragic eveniment.

@rotalianul