Moarte tragică pentru o româncă în Italia, a căzut în apa mării și s-a înecat

O femeie de naționalitate română și în vârstă de 42 de ani a fost găsită înecată marți, 14 noiembrie 2023, în apa mării de lângă localitatea italiană Ladispoli din provincia Roma (Lazio).

În ciuda eforturilor depuse, inițial de agenții de poliție interveniți la fața locului și apoi de paramedici, care au încercat să o resusciteze pe conaționala noastră, aceasta nu a mai putut fi salvată.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 11:30 de ieri, informează ziarul La Provincia, în apropiere de via Fregene din localitatea menționată mai sus.

ea8ac8b6266b6957ac2dc8a830c8dace
Imagine de la locul tragediei. Sursă foto: laprovinciadicivitavecchia.it.

Victima, care se afla singură pe plajă, se pare că a căzut în apă și a fost scoasă apoi la mal de polițiști, care au încercat să o readucă la viață.

Echipele de salvare ale serviciului de urgență 118 au sosit și ele rapid la locul evenimentului, dar, din nefericire, toate eforturile de resuscitare s-au dovedit a fi inutile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Detaliile exacte ale incidentului sunt în curs de investigare încă, dar se presupune că femeia a alunecat pe stânci și, în încercarea de a reveni la mal, a fost trasă înapoi în mare de curenți.

Autoritățile locale descriu incidentul ca fiind rezultatul unei neatenții fatale. Autoritățile vor continua cercetările pentru a determina cu exactitate circumstanțele tragediei, dar nu a fost dispusă autopsia, iar trupul neînsuflețit a fost predat familiei pentru a putea organiza înmormântarea.