Moarte tragică pentru o româncă din Italia, mașina în care călătorea s-a prăbușit într-un canal cu apă. La volan se afla cumnata ei

Tragedia s-a petrecut în această dimineață de vineri, 5 august 2022, în localitatea Portomaggiore din provincia Ferrara (regiunea Emilia-Romagna), unde o mașină, la bordul căreia se aflau două femei, a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-un canal cu apă.

Potrivit primelor informații, făcute publice de ziarul La Nuova Ferrara, cele două femei călătoreau la bordul unei mașini Fiat 600 care se deplasa pe via Portoni Bandissolo când, din motive în curs de investigare încă, cea care se afla la volan a pierdut controlul autoturismului.

Mașina s-a prăbușit în canal, cu roțile în sus, provocând înecarea uneia dintre femei. Foto: lanuovaferrara.it

Mașina a ieșit astfel de pe carosabil și s-a prăbușit într-un canal, ajungând în apă cu roțile în sus. Femeia aflată la volan a reușit să-și scoată centura și să iasă din mașină înainte ca apa ce a pătruns în autovehicul să o înece.

Pasagera de pe scaunul din dreapta nu a reușit să se salveze însă și a decedat, foarte probabil înecată.

Un agricultor care se afla în trecere prin zonă a observat mașina în apă și a solicitat imediat ajutor medical la fața locului, dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Mașina Fiat 600 a fost scoasă din apă de pompieri. Foto: lanuovaferrara.it

Carabinierii, interveniți la fața locului împreună cu pompierii și voluntarii de la Protecția Civilă, au identificat-o pe femeia decedată ca fiind Maria Pascău, în vârstă de 50 de ani și de naționalitate română.

Conaționala noastră, mai precizează sursele locale, era cumnata femeii aflate la volan, în vârstă de 55 de ani, și locuia în localitatea Voghiera din provincia Ferrara.

Distribuie acest articol