Moartea lui Costel Ciobanu: a fost găsit și capul corpului mutilat

Corpul lui Costel Ciobanu, lucrător agricol român în vârstă de 51 de ani, a fost găsit fără cap și fără membre într-o pădurice de la marginea orașului Caltagirone din provincia Catania, pe 8 decembrie al acestui an. Moartea conaționalului nostru rămâne încă un mister.

Costel Ciobanu

Cadavrul mutilat al lui Costel Ciobanu fusese descoperit de un vânător care ieșise să-și plimbe câinele. Așa a fost găsit ieri și capul românului, tot de un trecător care avea drum prin zona respectivă, la o distanță de aproximativ 200 de metri de unde a fost găsit inițial și corpul românului. Capul lui Costel Ciobanu, spun investigatorii, era în stare avansată de descompunere dar aceștia sunt siguri că aparține conaționalului nostru, relatează lasicilia.it.

Capul lui Costel Ciobanu era la aproximativ 200 de metri de locul unde a fost găsit cadavrul său, pe un teren deluros, probabil dus acolo de câinii vagabonzi. Inițial, ipotezele asupra morții sale erau două, susțin anchetatorii: ori românul nostru a suferit o moarte naturală, ca mai apoi cadavrul să fie abandonat iar animalele să-l fi mutilat, ori a murit în urma unui accident de muncă, iar cineva nu a vrut să aibă de-a face cu moartea sa și atunci a încercat să mutileze cadavrul făcându-l de nerecunoscut.

Totuși, un aspect irevocabil se conturează din ce în ce mai tare: victima a murit în urma unei crime oribile, așa cum a fost menționat deja în zilele imediat următoare descoperirii macabre de către procurorul Giuseppe Verzera. Iar în urma autopsiei, se pare,  că tocmai decapitarea a fost cauza morții lui Costel Ciobanu.

Un mod de a muri teribil, odios, iar noi, comunitatea română din Italia, alături de familia conaționalului nostru suntem în așteptarea răspunsurilor. Cine și de ce l-a ucis pe Costel Ciobanu?

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe același subiect: