Moartea lui Costel Ciobanu: a fost găsit și capul corpului mutilat

Corpul lui Costel Ciobanu, lucrător agricol român în vârstă de 51 de ani, a fost găsit fără cap și fără membre într-o pădurice de la marginea orașului Caltagirone din provincia Catania, pe 8 decembrie al acestui an. Moartea conaționalului nostru rămâne încă un mister.

Costel Ciobanu

Cadavrul mutilat al lui Costel Ciobanu fusese descoperit de un vânător care ieșise să-și plimbe câinele. Așa a fost găsit ieri și capul românului, tot de un trecător care avea drum prin zona respectivă, la o distanță de aproximativ 200 de metri de unde a fost găsit inițial și corpul românului. Capul lui Costel Ciobanu, spun investigatorii, era în stare avansată de descompunere dar aceștia sunt siguri că aparține conaționalului nostru, relatează lasicilia.it.

- Continuarea articolului după publicitate -

Capul lui Costel Ciobanu era la aproximativ 200 de metri de locul unde a fost găsit cadavrul său, pe un teren deluros, probabil dus acolo de câinii vagabonzi. Inițial, ipotezele asupra morții sale erau două, susțin anchetatorii: ori românul nostru a suferit o moarte naturală, ca mai apoi cadavrul să fie abandonat iar animalele să-l fi mutilat, ori a murit în urma unui accident de muncă, iar cineva nu a vrut să aibă de-a face cu moartea sa și atunci a încercat să mutileze cadavrul făcându-l de nerecunoscut.

Totuși, un aspect irevocabil se conturează din ce în ce mai tare: victima a murit în urma unei crime oribile, așa cum a fost menționat deja în zilele imediat următoare descoperirii macabre de către procurorul Giuseppe Verzera. Iar în urma autopsiei, se pare,  că tocmai decapitarea a fost cauza morții lui Costel Ciobanu.

Un mod de a muri teribil, odios, iar noi, comunitatea română din Italia, alături de familia conaționalului nostru suntem în așteptarea răspunsurilor. Cine și de ce l-a ucis pe Costel Ciobanu?

Pe același subiect:

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos