Modena – antreprenor român bătut și jefuit de 30.000 de euro chiar în fața firmei sale.

Jaful a avut loc marți seara, 17 ianuarie, 2017, în jurul orei 20:30, în via Balbo din Modena, unde își are sediul agenția „Hermes”, o firmă care se ocupă cu servicii poștale de tip Pony Express, condusă de un antreprenor român în vârstă de 40 de ani.

Bărbatul ieșise din birou cu o geantă în care avea circa 30.000 de euro, a încuiat ușa și s-a îndreptat spre mașina sa. Abia a reușit să dezactiveze alarma mașinii și să deschidă portiera când, în spatele său, au apărut doi bărbați cu fețele acoperite care l-au avertizat să nu scoată un cuvânt ca, mai apoi, unul dintre ei să-l lovească puternic cu un pumn care l-a pus pe conaționalul nostru la pământ.

Unul dintre cei doi jefuitori a încercat să-i smulgă din mâini geanta cu bani dar românul nu se dat bătut așa ușor, ținând cu forță de aceasta, moment în care cei doi infractori au început să-l lovească pe antreprenor cu picioarele, chiar și în față, lăsându-l aproape inconștient în mijlocul străzii. Jefuitorii au luat geanta cu banii și au dispărut.

Câteva minute mai târziu, bărbatul român și-a revenit și a alertat imediat autoritățile. În câteva minute au sosit carabinierii la fața locului și, ulterior, au sosit și medicii de pe ambulanță care, după ce au oferit primul ajutor românului, l-au transportat la spitalul din Baggiovara unde a fost supus altor vizite medicale. A fost eliberat din spital după câteva ore dar cu toată fața bandajată și cu câțiva dinți rupți, scrie Gazzetta di Modena. Acesta nu a vrut să dea nicio declarație presei, s-a mai meționat.

Anchetatorii presupun că acesta a fost un jaf plănuit de mult și, foarte probabil, efectuat de cineva care îi cunoștea destul de bine nu doar programul, ci și încasările care le avea. În geanta furată se aflau bani și cecuri în valoare de circa 30.000 de euro, bani încasați probabil în ziua respectivă din livrări. Cât despre cine sunt jefuitorii, răspunsul sperăm să-l aflăm cât mai curând de la carabinierii din Modena care investighează acum cazul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI