Moldovean arestat în Italia, acuzat că și-a ucis fosta iubită și i-a ascuns cadavrul

Un bărbat moldovean, în vârstă de 33 de ani și rezident în localitatea italiană Castiglione delle Stiviere, provincia Mantova din Lombardia, a fost arestat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, acuzat fiind că și-a ucis fosta iubită și i-a ascuns cadavrul.

Tânăra, o ucraineancă în vârstă de 23 de ani pe nume Yana Malayko, fusese dată dispărută în cursul zilei de ieri, iar carabinierii au deschis imediat o anchetă și au dat startul căutărilor.

În timpul investigațiilor însă, anchetatorii au găsit indicii care-l incriminează pe fostul iubit al femeii, existând suspiciuni puternice că acesta ar fi ucis-o și ar fi încercat să ascundă crima.

Potrivit publicației locale Mantova Uno, moldoveanul a fost arestat în timpul nopții trecute și este acuzat de omor cu premeditare, precum și de ocultarea trupului neînsuflețit al victimei.

Locația din care a fost încătușat bărbatul moldovean. Foto: occhionotizie.it

El se află închis în aceste ore în penitenciarul din Mantova, urmând să fie interogat de procurorii de pe lângă Parchetul din Mantova.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, autoritățile încă mai caută cadavrul tinerei ucrainene, operațiunile fiind concentrate în zona terenurilor agricole de la marginea localității Castiglione delle Stiviere, situate pe via Albana, în direcția spre Brescia.

Până la această oră nu s-au făcut publice mai multe informații despre motivul crimei sau identitatea criminalului. Vom reveni cu mai multe informații în următoarele ore.