Moldovean din Italia împușcat în cap de vecinul italian: „Nu am vrut să trag, glonțul a plecat din greșeală”

Un tânăr moldovean în vârstă de 27 de ani a fost împușcat în cap de vecinul său italian la Leini, în apropiere de orașul Torino din nordul Italiei. Agresiunea a avut loc în urma unui litigiu dintre cei doi. Moldoveanul a fost operat de urgență și se zbate la spital între viață și moarte, scrie Quotidiano Canavese.

Budăianu Feodor a fost împușcat miercuri, 6 februarie, în jurul orei 19:30, cu un pistol calibru 22, de Michele Prima, 56 de ani. Între cei doi, care locuiau unul lângă altul pe strada Lombardone la numărul 311, aveau loc certuri și discuții dese din motive de vecinătate. Miercuri seară, după o ceartă, Michele Prima a intrat în casă pentru a reveni apoi înarmat cu un pistol calibru 22. Fără să stea prea mult pe gânduri a tras un foc de armă în dreptul moldoveanului, rănindu-l grav în cap, la nivelul tâmplei.

Feodor Budăianu nu a avut timp să reacționeze în niciun fel, el a căzut rănit la pământ într-o baltă de sânge.

Conform declarațiilor italianului, se pare că acesta și-a pierdut capul și a cedat furiei pentru că Budăianu ar fi întârziat cu plata chiriei pe care i-o datora. „Nu am vrut să îl împușc, glonțul a plecat accidental”, a declarat Michele Prima.

Condițiile tânărului moldovean sunt deosebit de grave, el a fost transportat cu elicopterul la spital unde a fost operat în timpul nopții și unde medicii luptă pentru a-i salva viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul